ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
όπως ήδη γνωρίζετε, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία του 1ου Συνεδρίου με ανάλογο θέμα (130 εισηγητές, 22 εργαστήρια, 800 σύνεδροι), διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο κατά της Σχολικής Βίας με θέμα: «Επιθετικότητα και Βία στο Σχολείο. Πρόληψη και Αντιμετώπιση». Το συνέδριο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στους χώρους του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, από 5 έως 7 Απριλίου 2019.
Με μεγάλη χαρά θα υποδεχθούμε πρότασή σας (εισήγηση ή εργαστήριο) -προς κρίση και παρουσίαση. Θεωρούμε ότι θα συμβάλλετε αποφασιστικά στην επιτυχία του Συνεδρίου, εάν προτείνετε σε εκπαιδευτικούς των σχολείων της αρμοδιότητάς σας, οι οποίοι έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει σχετικές με το θέμα διδακτικές εφαρμογές, να τις παρουσιάσουν στο Συνέδριο, ως εισηγήσεις ή εργαστήρια. Λήξη ημερομηνίας υποβολής: 10 Μαρτίου 2019.
Οδηγίες και Φόρμες υποβολής περίληψης θα βρείτε στον ιστοχώρο του Συνεδρίου: http://www.synedrio2bullying.kmaked.eu/
Home [www.synedrio2bullying.kmaked.eu]
2 η ανακοίνωση. Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής 2 ου Πανελληνίου Συνεδρίου κατά της Σχολικής Βίας. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. και Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο κατά της Σχολικής Βίας ...
www.synedrio2bullying.kmaked.eu
Επισυνάπτουμε την Ανακοίνωση του Συνεδρίου.

Η Επιστημονική Επιτροπή